În week-end, Zilele Orașului Năvodari

1
1389

Orașul Năvodari se pregătește de sărbătoare. În week-end vor fi sărbătorite zilele localității. 

Sâmbătă, 30 iulie a.c., de la ora 18.00, vor urca pe scena de pe Stadionul „Flacăra“ elevii Școlii „M.C. Music“, ai Școlii de muzică ușoară Atelierul de arte „Elis Ayla“, Teatrul Năvod Art, elevii Școlii de muzică „Mazo Music“ și ai Școlii de canto „M.C. Music“. Atmosfera va fi întreținută apoi de Iulia Piștea, Maria Ciornea, Alexia Luchian, Georgiana Roșca, Adelina Ciortescu. Ionică Moroșanu, Diana Bișinicu și Marcel Pavel vor închide seara cu recitaluri de excepție.

Duminică, 31 iulie a.c., tot de la ora 18.00, năvodărenii sunt invitați, de Primăria Năvodari, să petreacă alături de Diana Damian, Denisa Ștefania Lucan, Mădălina Modruj, Formația Panoramic, Eugen de la Constanța și de Ansamblul Stelele Mării. Seara se va încheia cu recitalurile Balkan & Gloria, Connect-R și 3 Sud Est.

Cu ocazia Zilelor Orașului Năvodari, vor fi premiații elevii din localitate care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele școlare la nivel județean.

Copiii prezenți la eveniment vor avea parte și de face painting, baloane modelate, cinci tobogane gonflabile, totul gratuit.

Zilele Orașului Năvodari se vor încheia cu un super foc de artificii.

V.I.

1 COMENTARIU

  1. Buna dimineata! Sunt din constanta as dori sa stiu osa cânte tre sud est ? Asa am inteles de la 18:00? Si unde mai egzact in ovidiu este acces gratuit si pntr cei din cta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.