În weekend se decide campioana sezonului 2021 în sportul nostru național, oina

0
132

Federația Română de Oină în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic Român, Primăria și Consiliul Local Târgu Neamț și CSS Târgu Neamț, organizează în data de 11 septembrie Campionatul Național de oină Seniori masculin – Turneul 2 Play-off.

Clasamentul provizoriu, consfinţit în urma Campionatului Național ce s-a desfășurat la Olteni și a primului turneu play-off ce a avut loc la Bușteni, este extrem de strâns. Biruința Gherăești și Frontiera Tomis Constanța sunt la egalitate de puncte, 25, în fruntea ierarhiei, în timp ce CS Olteni și Stejarul Pârcovaci sunt de asemenea la egalitate, 17 puncte, în duelul lor pentru locul 3. Departajarea este momentan făcută de rezultatele obținute în meciurile directe.

„Va fi un turneu exploziv. Lupta pentru titlul de campioană este mai încinsă ca niciodată în ultimii ani, dar există și bătălia pentru ultima treaptă a podiumului. Vă așteptăm cu drag să redescoperiți frumusețea sportului nostru național, oina!”, a declarat Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.