Inaugurarea navei de croazieră “Diana”, premieră pentru turismul deltaic

0
969

Asociația de Manangement al Destinației Turistice Delta Dunării, împreună cu armatorul Marius Crivțonencu, inaugurează nava de croazieră Diana, vineri, 5 martie a.c., începând cu ora 13.00, care va deveni parte componentă a turismului deltaic.


Nava de croazieră Diana reprezintă o premieră pentru turismul deltaic, oferta turistică fiind de natură a prezenta Delta pe toate cele trei brațe de vărsare în Marea Neagră.


Croazierele organizate de Nava Diana sunt o oportunitate de promovare turistică, o data în plus, a localităților Sulina, Sfântu Gheorghe și a orașului Ismail din Ucraina. În oferta turistică vor fi integrate și comunitățile românești de pe malul ucrainian. Pentru că Delta Dunării se întinde pe teritoriul a trei state, România, Republica Moldova și Ucraina, iar integrarea comunităților românești în produsul traditional deltaic este o componentă firească a turismului în Deltă.

“Considerăm că și în anul 2021, Deltei Dunării va fi cea mai sigură destinație turistică în context pandemic”, susțin reprezentanții asociației.


Asociația Delta Dunării susține și promovează orice produs turistic care se încadrează în conceptul de turism responsabil și care se axează pe următoarele componente:

  • Ecoturismul – caiac-canoe, cicloturism
  • Turismul cultural și tradițiile locale
  • Gastronomia locală

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.