Încă doi falși medici au fost depistați de polițiști. De această dată este vorba despre “stomatologi”

0
338
sursa foto DIGI24

După cazul italianului Matteo Politi, care se dădea drept medic estetician, depistat în 2019, urmat de Florica Trandafir, care, de asemenea, practica profesia de medic ginecolog de circa 25 de ani, fără a avea nicio pregătire în acest sens, dar și de Svetlana Serghei, o moldoveancă din republica Moldova care se intitula “Dr. Lana”, săltată de polițiști în decembrie anul trecut, sub aceleași acuzații ca și în cazul celorlalți, iată că încă doi falși medici au fost luați în colimator de anchetatori.

De data aceasta vorbim despre doi indivizi care se dădeau drept stomatologi din București. Cei doi dentiști lucrau ilegal din 2017 într-un cabinet neautorizat.

Polițiștii spun că este vorba despre o femeie și un bărbat. Aceștia ar fi practicat în ultimii 4 ani profesia de stomatolog, fără drept, într-un cabinet neautorizat din Capitală.

Mai mulți clienți au fost răniți în urma vizitei la falșii dentiști, subliniază anchetatorii. Prejudiciul în acest caz este de aproape 60.000 de lei. Cele două persoane eliberau inclusiv rețete pentru tratamente medicale.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.