Încă doi pioni din dosarul cocainei eșuate pe malul Mării Negre au fost prinși de polițiștii tulceni

0
319
Pachete cu cocaina, gasite pe plaja

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Tulcea, au pus în executare două mandate de arestare preventivă emise de Tribunalul Tulcea, pe numele a doi bărbați de 40 și 32 de ani, ambii din municipiul Galați, cu reședințe în Spania.

Din cercetări a reieșit că, în anul 2019, cei doi bărbați în cauză ar fi constituit un grup infracțional organizat împreună cu alte persoane de cetățenii diferite, cu scopul de a transporta o cantitate semnificativă de cocaină (trei tone) din America de Sud-Brazilia, portul Belem, pe apele teritoriale românești ale Mării Negre, în vederea distribuirii acesteia pe piețele din Europa.

În cauză, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a celor doi bărbați pentru 30 de zile, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „Trafic ilicit de droguri de mare risc”, „Trafic ilicit internațional de droguri de mare risc” și „Inițiere și constituire a unui grup infracțional organizat în scopul săvârșirii de infracțiuni grave”.

Ambii bărbați au fost depuși de către polițiști la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Tulcea, în vederea executării măsurilor preventive.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.