Încă un bloc cu 6 etaje în staţiunea Mamaia, zona Riviera

0
1793

Construcțiile par să nu se mai oprească în stațiunea Mamaia, fiind deja ”plin ochi” de imobile cu multe etaje sau ansambluri rezidențiale de lux. Totuși, investitorii nu renunță la ideea de a-și clădi afaceri imobiliare în această zonă extrem de frecventată de turiști și, bineînțeles constănțeni. În plin sezon estival unitățile de cazare nu fac față. 

Astfel, Primăria Constanța anunță publicul interesat asupra propunerilor preliminare asupra Planului Urbanistic Zonal din zona Riviera.

Zona studiată, în cadrul documentației de tip P.U.Z. are o suprafață de 34948 mp, beneficiarul fiind  S.C. Alex Lux S.R.L. 

Amplasamentul este situat în partea estică a municipiului Constanța, în stațiunea Mamaia, în proximitatea hotelului Majestic și Riviera, situată în țesut urban, turistic cu dotări aferente.

De precizat este faptul că, pe acest teren se află deja o construcție ce urmează a fi desființată, urmând a se ridica un imobil de P+6E.

Societatea Alex Lux SRL își are sediul în Constanța, asociații fiind Laurențiul Daniel Lungan și Dumitru Damcaliu, fiecare cu 50% din capitalul social.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.