Încă un hotel de 8 etaje se construiește în Mamaia

0
1289

Noi investiții în stațiunea Mamaia. Un nou hotel de 8 etaje își va face loc lângă hotelul Scandinavia. Investitorul este Iancu Cușu, iar acesta a făcut demersuri de mai mult timp pentru a putea ridica acest imobil. În urmă cu un an, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa menționa că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru investiția propusă. Acum societatea Real Estate Investment SRL a obținut de la Primăria Constanța autorizația de construire pentru proiectul „Construire imobil D+P+5-8E cu destinația de hotel apartament cu 111 unități de cazare și împrejmuire teren”.

Terenul are o suprafaţă de 2.292 mp și este proprietatea Real Estate Investment SRL. Zona unde va răsări noul hotel cuprinde hotelurile Pinguin şi Scandinavia şi vile turistice. Pentru funcţiunea propusă de hotel-apartament cu 111 unităţi, iar necesarul minim de locuri de parcare este de 50 de locuri, din care 4 locuri de parcare aferente persoanelor cu handicap, iar 5 pentru personal. Se va amenaja o suprafaţă de 307,37 metri pătraţi de spaţiu verde, care reprezintă 13,41% din suprafaţa totală a terenului.

Real Estate Investment SRL a fost înființată în anul 2001 și are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Călăraşi. Asociaţi sunt Diva Star SRL, cu o parte socială, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1% şi Iancu Cuşu şi Mirela Cuşu, fiecare cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 49,5%. Administratorul firmei este Iancu Cuşu. Activitatea principală a societăţii constă în închirierea şi subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.