Încă un imobil de patru etaje, în Mamaia Sat. Iată cine construieşte

0
405
Zona Mamaia Sat

Interesul afaceriștilor pentru investițiile imobiliare în zona aflată în topul preferinţelor turiştilor în sezonul estival nu a scăzut nici în contextul pandemic, și iată că imobile cu multe etaje continuă să fie edificate în stațiunea Mamaia, dar şi în Năvodari, în Mamaia Sat sau Mamaia Nord.

Societatea VSV Pro Automobile SRL, prin Valentin Sârbu, intenționează să construiască o clădire având funcțiunea de locuințe colective, cu regim de înălțime P+4 etaje în zona Mamaia Sat, pe strada M9, numărul FN, oraș Năvodari.

Astfel, ca urmare a solicitării de emitere a acordului de mediu, în urma parcurgerii etapei de încadrare in procedura de evaluare a impactului asupra mediului, după consultarea membrilor  C.A.T. în data de  14.04.2021, Agenția pentru Protecția Mediului Constanta decide: proiectul ”Construire imobil P+4 etaje, locuințe colective și împrejmuire teren”, propus a fi amplasat în jud. Constanta, oraș Năvodari, zona Mamaia Sat, str. M9, nr. FN, nu se supune  evaluării  impactului  asupra  mediului.

Prin proiect se propune construirea unui imobil cu regim de înălțime P+4E cu destinația de locuințe colective, iar suprafața terenul este de 395 mp din care suprafața construită propusă este de 138,24 mp, iar suprafața desfășurată propusă de 819,3 mp;

Totodată, va fi amenajată o suprafață de 195,74 mp de spații verzi și opt locuri de parcare.

Societatea VSV Pro Automobile SRLa fost înființată la data de 18 februarie 2009, administrator și asociat unic al companiei fiind Valentin Sârbu.

Totodată, investitorul este asociat în cadrul Art Solid Residence SRL și Dezautoserv SRL.

Acesta nu se află la prima investiție imobiliară în Mamaia Sat. În anul 2017, împreună cu Daniel Ștefan Opriță, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa un memoriu de prezentare în vederea obţinerii acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil P+4E – Locuinţe colective și împrejmuire teren“ pe strada M13 nr. 4 din orașul Năvodari.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.