Incendiu de proporţii la un adăpost de animale din Tulcea

0
330

Salvatorii Detașamentul de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină, sâmbătă, 6 iunie, a.c., în jurul orei 10:30, pentru limitarea efectelor unui incendiu ce se manifesta la un adăpost de animale în zona localității Somova.

La fața locului s-au deplasat inițial 14 pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. După executarea recunoașterii, au fost solicitate în sprijin încă 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 2000 m² și a cuprins adăpostul de animale și adăpostul de furaje.

Din fericire, nu sunt persoane rănite și nici animale surprinse în adăpost. Incendiul a fost localizat se lucrează pentru lichidare.

UPDATE!

Pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, pompierii militari au acționat peste 4 ore și jumătate. A ars depozitul de furaje cu aproximativ 1000 baloți, adăpostul de animale, anexe învecinate.
A fost protejată și salvată locuința îngrijitorilor de animale. În sprijinul pompierilor, a participat SVSU Somova cu un utilaj buldoexcavator. Cauza probabilă producerii incendiului este fumatul în locuri nepermise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.