Incendiu în județul Tulcea: o anexă gospodărească a fost mistuită de flăcări

0
264

Vineri, 2 octombrie a.c., în jurul orei 22.55, salvatorii Secției de pompieri Măcin, județul Tulcea au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o anexă gospodărească din localitatea Rachelu, comuna Luncavița.


La locul evenimentului s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță Smurd.


Până la sosirea pompierilor militari la locul intervenției, incendiul a fost localizat de către echipajul SVSU Luncavița.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ 2 ore și 30 de minute, pompierii eliminând pericolul de extindere la locuință.

În urma incendiului a ars o magazie din tablă și căptușită la exterior cu stuf în suprafață de aproximativ 50 mp, 25 metri cubi lemn de foc, 1 t de cereale și 7 butoaie din lemn.
Din fericire, în urma incendiului nu au fost înregistrate victime.


Evenimentul s-a produs de la jarul nestins de sub cazanul de țuică aflat în apropierea anexei.
Deoarece în această perioadă, riscul producerii incendiilor este crescut, fie de la cazanul de țuică, fie de la pregătirea altor conserve pentru iarnă, oamenii neglijează focul, care într-o clipă poate distruge o gospodărie.


Pentru a se evita astfel de evenimente este foarte important ca jarul rămas să fie stins cu apă din abundență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.