Incendiu într-un spital COVID. Peste 20 de morți

0
571
Incendiu intr-un spital COVID din Bagdad

Cel puţin 23 de persoane au murit în urma unui incendiu declanşat în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică în secţia de Terapie Intensivă a unui spital rezervat bolnavilor de COVID-19, în Bagdad, anunță România TV.

Incendiu într-un spital Covid-19. Din primele informaţii, focul a cuprins o secţie de Terapie Intensivă din cauza unor tuburi cu oxigen „depozitate fără a se respecta condiţiile de securitate”, a anunţat AFP, citată de news.ro. În secţia ATI erau 30 de persoane.

Din primele informaţii, incendiul a izbucnit la miezul nopţii în spitalul Ibn al-Khatib, rezervat pentru cele mai grave cazuri din Bagdad. Ulterior focul a început să se extindă la mai multe etaje, a raportat o sursă medicală citată de Agerpres.

Incendiu într-un spital Covid-19. Cel puţin 23 de persoane au murit în incendiul produs la spitalul Ibn Khatib, iar alte zeci de persoane au fost rănite.

Înregistrări video postate pe reţelele sociale arătau pompieri încercând să stingă focul în timp ce în jurul lor roiau bolnavi şi rude ale acestora care căutau să scape din clădirea situată la periferia de sud-est a Bagdadului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.