UPDATE. Incendiu la Hotel Continental Forum, fostul Ibis, din Constanța

0
660
FOTO: Hotel Continental Forum Constanța

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, vineri, 9 iulie a.c., în jurul orei 9.40 pe strada Mircea cel Bătrân, la Hotelul Continental Forum, fost Ibis.

Conform primelor informații, s-a produs un incendiu în zona acoperișului. La fața locului se intervine cu trei mașini de stingere, o autoscară și un SMURD. A ars un aer condiționat. Din fericire nu au fost întregistrate victime.

UPDATE. Potrivit reprezentanților Continental Hotels, „incidentul din această dimineață (09.07.2021 – n.r.) a avut drept cauză arderea unui ventilator de la instalația aerisire-ventilație, care se situa pe acoperișul Hotelui Continental Forum Constanța.

Menționăm că intervenția de stingere a incendiului s-a făcut foarte rapid, de către personalul hotelului, conform procedurilor riguroase ale Continental Hotels, și nicio persoană nu a fost pusă în pericol.

La fața locului au ajuns foarte repede autoritățile competente care au constatat incidentul.

Pentru compania noastră, siguranța turiștilor și a angajaților noștri este prioritară, de aceea luăm măsuri constant, pentru a evita astfel de incidente.

Împreună cu autoritățile abilitate, investigăm cauzele care au determinat producerea incidentului, pentru a ne asigura că nu vom mai întâmpina astfel de situații pe viitor“.

L.M., V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.