UPDATE. Incendiu la subsolul unui bloc de pe Bulevardul Ferdinand: pompierii au intervenit cu o autoscară

0
625
Focul a distrus întreaga casă. FOTO ISU Dobrogea

Militarii din cadrul Detașamentului I.S.U. Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri seară, 17 februarie a.c., în jurul orei 20.00, pe Bulevardul Ferdinand din municipiul Constanța.

Potrivit primelor informații, un incendiu a izbucnit în subsolul unui bloc de pe Bulevardul Ferdinand numărul 8 din Constanța.

Pompierii s-au deplasat la fața locului, pentru limitarea efectelor flăcărilor.

UPDATE. Miercuri seară, militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la subsolul unui bloc. La fața locului au ajuns două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD B și o autoscară, iar ulterior o motopompă și o mașină de stingere.

Incendiul se manifesta la o saltea aflată la demisolul blocului.

Până la sosirea pompierilor, 15 persoane s-au autoevacuat.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime. „O singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului, un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani care, ulterior, a refuzat transportul la spital“, a declarat slt. Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al I.S.U. Dobrogea.

Cauza probabilă a incendiului ar fi o lumânare nesupravegheată.

În astfel de situații, fumul se propagă pe verticală, pe casa scării, de aceea se evacuează persoanele aflate la etajele superioare, în cazul unei degajări mari de fum. Dar, în această seară, nu a fost nevoie de intervenția autoscării.

L.M., V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.