Incendiu urmat de explozia unei butelii într-o gospodărie din localitatea Ciobanu

0
208
Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului. FOTO ISU Dobogea

Două persoane din localitatea Ciobanu, județul Constanța au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital după ce, în gospodăria lor a izbucnit un incendiu, iar o butelie a explodat.

Focul a pornit, potrivit concluziei pompierilor, de la un aragaz defect, care s-a extins la anexa de vară în care era amplasat. Una dintre cele trei butelii aflate în interior a explodat, iar cele două persoane aflate în încăpere au fost aruncate la pământ de flux. Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 11.30.

La locul solicitării au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor al ISU Dobrogea. Pompierii au reușit să mențină și să stingă incendiul în limitele găsite, pe o suprafață de aproximativ 50 mp.

Cele două persoane surprinse de explozie au avut nevoie de asistență medicală, fiind transportate la spital de către paramedici. Se pare că una dintre ele a făcut un atac de panică, iar cea de-a doua a simțit dureri puternice de cap, în urma exploziei.

Cătălin SCHIPOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.