Începe dezertarea? Patru primari liberali s-au întors în PSD

0
627
FOTO: Facebook

Luni, PSD Giurgiu a anunțat că patru primari liberali sunt acum social-democrați. Toți sunt traseiști binecunoscuți.

„Atunci când au trecut la PNL, primarilor giurgiuveni li s-au promis proiecte pentru comunităţile lor, bani pentru dezvoltare, li s-a promis marea cu sarea, dar, de fapt, au fost minţiţi cu neruşinare. Nicio promisiune nu s-a materializat şi, astfel, edilii aleg să vină alături de mine, să se întoarcă în echipa celor care au făcut cu adevărat multe lucruri bune pentru dezvoltarea întregului judeţ.

Astăzi, în conferinţă de presă, l-am avut alături pe primarul comunei Comana, Aurel Enache. Îi mulţumesc pentru încredere, pentru susţinere şi curaj!

Vreau să precizez faptul că alături de PSD Giurgiu sunt şi primarii din Colibaşi, Prundu şi Clejani. Pentru că toţi sunt sătui de umilinţe, de păcăleli şi de bătaia de joc a liberalilor!

Le cer public celor din PNL Giurgiu să îi lase pe primari să aleagă echipa din care vor să facă parte şi, de asemenea, să înceteze cu hărţuirea, cu presiunile şi cu «pedepsirea» celor care nu mai vor să lucreze cu ei“, a declarat președintele PSD Giurgiu, Marian Mina.

Toți cei patru primari anunțați de Mina sunt traseiști binecunoscuți, de fiecare dată alegând partidul care era la putere (PNL sau PSD): Aurel Enache, Florin Nidelea, Constantin Stoica, Cătălin Corbea.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.