Începe reabilitarea Școlii Gimnaziale din 2 Mai, ordinul de începere a lucrărilor a fost emis

0
57

Primăria Limanu a emis ordinul de începere a lucrărilor din data de 27 iulie a.c., pentru reabilitarea și modernizarea și extinderea infrastructurii educaționale pentru Școala Gimnazială numărul 2 din localitatea 2 Mai.


Proiectul prevede refacerea totală a clădirii, extinderea corpurilor existente și dotarea cu echipamente moderne pentru copiii din ciclul primar și gimnazial. Valoarea totală a investiției este de peste 2,6 milioane lei, din care 2,5 milioane lei reprezintă o finanțare nerambursabilă asigurată prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Beneficiarii acestui proiect sunt copiii din comuna Limanu, peste 220 de elevi vor avea, din toamna anului 2022, condiții moderne pentru studiu.


”A fost un proiect ambițios, însă am promis că vom susține educația copiilor din comuna noastră. Am semnat ordinul de începere a lucrărilor cu emoții, dar și cu satisfacția că am reușit să găsim finanțare pentru un obiectiv major: modernizarea infrastructurii școlare din 2 Mai! Este un pas uriaș pentru părinții din comuna noastră, dar și pentru cei 220 de copii care vor studia aici, începând de anul viitor. Vom avea încă o școală etalon pentru județul Constanța, iar eforturile noastre se materializează în rezultate concrete. Desigur că aceste lucrări implică și o componentă de logistică, mai exact transferarea cursurilor în școala din Limanu. Ne dorim ca părinții să ne înțeleagă și să ne susțină, tocmai datorită faptului că toate aceste eforturi sunt, în final, în beneficiul copiilor și al comunității noastre”, susține Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.


Potrivit proiectului, lucrările de modernizare vor fi finalizate în maximum 12 luni de la emiterea ordinului de începere a șantierului.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.