Incidente la Năvodari, în timpul procesului de votare: a fost solicitată Poliţia!

0
2804

Incidente în ziua votării, duminică, 27 septembrie, în oraşul Năvodari! La secţia 304 din Năvodari a fost depusă o sesizare legată de o reprezentantă a unui partid politic, care “marca” votanţii pe care îi avea înscrişi pe o listă.

De asemenea la secţia 311 au fost rupte două buletine de vot şi a fost chemată Poliţia.

Tot la secţia 324 din Năvodari a fost oprită votarea. Aici, un membru al unui partid a înmânat 5 buletine de vot, în loc de 4.

UPDATE:

Secţia 324 a fost închisă momentan, din cauza neregulilor. Nereguli sunt şi la secţiile 311 şi 312. În schimb, la secţia 328 s-a format o coadă foarte mare.

UPDATE2, ce spun reprezentanţii IPJ Constanţa:

“Astăzi, în jurul orei 8.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că, la secția 311, unul dintre votanți ar fi distrus mai multe buletine de vot. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că un bărbat ar fi primit câte un buletin de vot în plus și, după ce ar fi aplicat ștampila cu mențiunea votat, ar fi constatat acest lucru, moment în care ar fi rupt cele două buletine de vot în plus. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de sustragerea sau distrugerea de înscrisuri”.

UPDATE 3

Polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, în jurul orei 09:40, precum că, pe o stradă din orașul Năvodari, în apropierea secțiilor de votare, se face propagandă electorală.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că aspectele sesizate nu se confirmă, în zona fiind doar persoane care așteptau la rând pentru a-și exercita dreptul de vot.

Vezi şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.