Inconștiență: indivizi fără permis, prinși conducând la Mangalia și Cernavodă

0
2504
Polițiștii au verificat mai multe mașini în trafic. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii rutieriști au depistat în trafic mai multe persoane care, ori nu aveau permis de conducere, ori conduceau mașini neînmatriculate.

La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 13.10, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Calistrat Hogaș din satul Dulcești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe strada Canalului din orașul Cernavodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 18.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Independenței din municipiul Medgidia, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că autovehiculul este radiat din circulație din anul 2019.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.