Inconștiență sau indiferență în centrul Constanței. Consilierul dr. Adriana Câmpeanu: “Chiar avem nevoie de un accident ca autoritățile locale să se trezească?”

0
436

Numeroase lucrări au fost demarate în această perioadă de către administrația locală în municipiul Constanța. Zilele trecute relatam faptul că în zona Spitalului Județean pietonii erau nevoiți să facă slalom printre muncitorii Confort Urban.

Însă, acum am putea discuta despre inconștiență sau indiferență chiar în centrul Constanței. Consilierul municipal liberal Adriana Câmpeanu  atrage atenția că pe strada Siretului, de mai bine de o săptămână, există mai multe gropi acoperite doar cu pietriș, nesemnalizate și care reprezintă un potențial pericol pentru trecători. “Chiar avem nevoie de un accident ca autoritățile locale să se trezească și să dea mai multă atenție unor astfel de lucruri? Chiar nu putem responsabiliza regiile și societățile din subordine să își ducă treaba până la capăt? Cel mai probabil, răspunsul la aceste întrebări îl vom avea la alegerile din toamnă. Administrație ineficientă“, a scris dr. Adriana Câmpeanu în mediul online.

Din păcate nu este singura zonă în această situație. “Si pe strada Traian sunt gropi neacoperite! Cred ca sunt așa de cel puțin o lună!“, ne-a atras atenția Manuela P. Mulți se întreabă de ce aceste lucrări nu au fost făcute în timpul stării de urgență, atunci când oamenii erau nevoiți să stea în casă: “Muncitorii Confort Urban aveau posibilitatea să reabiliteze diverse zone din Constanța în starea de urgență. De ce acum, în plin sezon estival?”

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.