Încurcătură de nume. O femeie care fusese declarată decedată s-a întors după 10 zile la căminul de bătrâni în care locuia

0
108

O vârstică în vârstă de 85 de ani din Spania, despre care familia sa fusese informată că a murit din cauza infectării cu virusul SARSCoV2, fiind și înmormântată, a revenit la căminul de bătrâni în care locuia, la zece zile după anunț.

Din cauza unei încurcături de nume, familia Rogeliei Blanco a fost informată că pensionara a murit din cauza COVID-19 și că înmormântarea era programată ziua următoare. Rudele nu au putut participa, dat fiind protocolul în astfel de situații, potricit B1.ro

La zece zile după anunț, femeia, în vârstă de 85 de ani, s-a întors la cominul de bătrâni din Xove, în care locuia alături de soțul ei, Ramon Blanco.

„Nu îmi venea să cred! Eu plângeam moartea soţiei mele…”, a spus Ramon Blanco, potrivit Reuters.

Fundația San Rosendo, care administrează căminul de bătrâni, a explicat că Blanco şi alţi bătrâni au fost testați pozitiv cu coronavirus, apoi au fost duși la un alt cămin pentru îngrijiri. Eroarea de identificare s-a produs în timpul transferului. Fundaţia a precizat că a cerut în instanţă să se rectifice greşeala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.