Individul care a amenințat cu moartea un polițist, la Techirghiol, a fost arestat

0
85
Foto-arhivă

În urmă cu două zile, un individ din Techirghiol, cunoscut din cauza problemelor pe care le are cu legea penală, a amenințat un polițist că îl omoară, ba i-a amenințat șli familia acestuia. El se afla în arest la domiciliu, fiind cercetat în alte cauze penale, iar acum a fost depus în arestul IPJ, fiind arestat preventiv într-un nou dosar.

Antonel Răzvan Drăghici, un individ cercetat în mai multe cauze penale pentru trafic de droguri și proxenetism, a ajuns, din nou, în arest. Acesta a fost arestat preventiv în cursul zilei de joi, după ce a adresat injurii, amenințări cu acte de violență și chiar cu moartea la adresa unui polițist și a familiei acestuia. De remarcat că Drăghici se afla în arest la domiciliu în momentul în care a comis aceste fapte. Astfel, el s-a ales cu un alt dosar pentru ultraj și amenințare, pe lângă celelalte dosare în care este cercetat.

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. În baza art. 223 alin. (2) C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului D.A.-R. (…) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 19.08.2021 şi până la data de 17.09.2021, inclusiv. În baza art. 230 C.proc.pen., dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 19.08.2021, ora 17:16. Judecător de drepturi şi libertăţi,
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  997/2021  19.08.2021
”, se arată în încheierea de ședință.

D.A.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.