Individul care a ameninţat un poliţist la Murfatlar a fost arestat

5
1417

Individul care a ameninţat un poliţist, în timpul unui control pe stradă, a fost arestat. Iulian Babaşan, în vârstă de 35 de ani, fusese reţinut sâmbătă dimineaţă şi prezentat instanţei cu propunere de arestare. Având în vedere că are antecedennte (furt şi şi lovire sau alte violenţe), magistraţii au admis măsura arestului preventiv.

Amintim că vineri, în jurul orei 16.00, oamenii legii au oprit pe strada Veteranilor din Murfatlar un bărbat de etnie romă, în vâstă de 35 de ani, pe care l-au chestionat dacă are documente justificative asupra sa, conform ordonanţei militare prin care a fost reglementat acest lucru. Bărbatul nu avea act asupra sa şi a devenit recalcitrant, iar când a aflat că primeşte şi amendă, l-a ameninţat pe unul dintre poliţişti. „Vrei să bag cuţitul în tine?” – ar fi spus bărbatul, conform martorilor. În situaţia dată, oamenii legii i-au întocmit respectivului şi dosar penal pentru ultraj.

A.C.

5 COMENTARII

  1. Doar așa. Daca erau polițiști din Murfatlar, nu comentau , acolo mai are si neamuri, si face omul parte din clasa Bombardierii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.