Individul care și-a bătut soția, pe strada Liliacului, fiindcă vrea să divorțeze de el, propus pentru arestare

0
1962
Propunere de arestare pentru violență în familie

Un procuror a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile pentru constănțeanul care, zilele trecute, și-a bătut soția în plină stradă. Bărbatul în vârstă de 28 ani este cunoscut cu antecedente penale și este cercetat acum pentru comiterea infracţiunilor de violență în familie, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate s-a reținut că, pe data de 5 martie, în jurul orei 23.30, aflându-se pe strada Liliacului din Constanța, a lovit-o cu pumnii și picioarele pe soția sa, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale, tulburând prin aceste acţiuni ordinea și liniștea publică.

Totodată, prin sucirea mâinii, a deposedat-o pe soția sa de un telefon mobil, pe care ulterior l-a distrus, lovindu-l de pământ, după care a manevrat cu spatele autoturismul marca Audi, lovind de două ori autoturismul marca Opel, condus pe persoana vătămată, provocându-i avarii.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliția Municipiului Constanța,sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul P.C.-B.

De precizat că, potrivit unor surse din zonă, femeia a depus actele de divorț, iar bărbatul, pentru a se răzbuna, a recurs la aceste acțiuni de violență, fără a ține cont că se aflau într-un loc public și la o oră înaintată.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.