INFOTRAFIC. Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe artere județene

0
228

foto cu rol ilustrativ

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, joi, 11 martie a.c., nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice.

Se circulă în condiții de iarnă pe tronsonul kilometric 11 (București) – 49 (loc. Corbii Mari, jud.Dâmbovița) al autostrăzii A1 București – Pitești. Un autotren a derapat pe sensul către Capitală, la kilometrul 72 (localitatea Petrești, județul Dâmbovița), fiind restricționate benzile unu și doi. Se circulă pe banda de urgență, nefiind valori ridicate de trafic în zonă.

De asemenea, trafic în condiții de iarnă pe mai multe artere rutiere din județele Argeș, Călărași, Covasna, Giurgiu, Gorj (loc. Rânca), Harghita, Ialomița, Ilfov, Olt, Teleorman și Vrancea.

Pe autostrăzile A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și A4 Ovidiu-Agigea, nu mai sunt precipitații, circulându-se în condițiile unui carosabil umed, fără probleme de fluență a traficului.

Pe aceste artere se acționează cu utilaje de deszăpezire și material antiderapant, neînregistrându-se în acest moment probleme deosebite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.