Infotrafic: Situaţia pe drumurile naționale și autostrăzi. Portul Mangalia, închis din cauza vântului puternic

0
450

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, duminică, 4 octombrie a.c., la orele dimineții (ora 9.00) nu sunt semnalate accidente care să impună oprirea circulației pe drumurile naționale sau autostrăzi.

Se circulă în condiții de fluență pe arterele rutiere principale.

Din cauza vântului puternic, sunt oprite manevrele în portul Mangalia.

Pe autostrada A2 București-Constanța, pe tronsoanele kilometrice 27 – 17 (Brănești – Cernica, județul Ilfov) și 82 – 74 (Dor Mărunt, județul Călărași), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul către București) pe sensul opus, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura devierii se menține până la data de 30 noiembrie 2020 și se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părții carosabile.

Din cauza unor lucrări de reabilitare a podului peste calea ferată, circulația rutieră este oprită pe DN 61 Giurgiu – Târgoviște, la kilometrul 77+200 de metri, în localitatea Găești, județul Dâmbovița. Restricțiile de trafic se aplică până la data de 15.11.2021. Traficul va fi deviată pe rute ocolitoare, în funcție de categoria autovehiculelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.