INFOTRAFIC. Situația traficului rutier pe drumurile naționale și autostrăzi

0
21

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, sâmbătă, 8 mai a.c., traficul rutier este oprit în totalitate pe DN 24 Tecuci-Tișița, în apropierea localității Cosmești, județul Galați, acolo unde, într-o curbă periculoasă, remorca unui vehicul s-a desprins și a pătruns pe sensul opus, acolo unde a intrat în coliziune cu o autocisternă încărcată cu acid fosforic.

Șoferul autocisternei a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a impactat un autotren, ulterior fiind implicată în carambol și o autoutilitară. Potrivit primelor informații, nu sunt persoane rănite, nu sunt semnalate scurgeri din autocisternă și nici pericol de explozie. Circulația este deviată pe rute ocolitoare și se estimează reluarea normală a traficului în 45-60 de minute.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 București-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Din cauza unor lucrări de construcție a podului pe DN1 Ploiești-Brașov peste pârâul Azuga, la kilometrul 135+332 de metri, loc. Azuga, județul Prahova, a fost instituită restricție de circulație pentru vehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Traficul este deviat pentru această categorie de vehicule  pe DN 1A Ploiești-Cheia-Săcele/Ploiești-Târgoviște. Lucrările sunt preconizate a se desfășura până la data de 15 decembrire 2021.

În perioada 5 – 27 mai 2021, se desfășoară lucrări de reparații a părții carosabile pe autostrada A2 București-Constanța, pe *tronsonul kilometric 64+700 de metri (localitatea Lehliu Gară, jud.Călărași) – 71+500 de metri (Dor Mărunt, jud. Călărași).* Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe sensul către Capitală, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se se circulă pe câte o bandă în ambele direcții.

Pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.