INFOTRAFIC. Situaţia traficului rutier pe drumurile naționale și autostrăzi

0
27
Ceață pe Autostradă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că sâmbătă, 2 octombrie a.c., la orele dimineții nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile.

Pe principalele artere rutiere, respectiv pe autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București  – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești – Brașov, se circulă în condiții de fluență, pe un carosabil usca, cu vizibilitate bună.

Până la finalul lunii noiembrie a.c., pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 31+500 metri – 36+150 metri, traficul se desfășoară deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu limită de viteză de 60 km/h. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile. De asemenea, a fost închis și nodul rutier de la kilometrul 35 care face accesul la și dinspre localitățile Fundulea și Nana, județul Călărași, pe sensul Constanța – București.

În vederea executării lucrărilor de reparații pe Podul Borcea, a fost închisă circulația pe Autostrada A2 pe calea 1 de rulare (sens București – Constanța), traficul rutier fiind deviat pe calea 2 (Constanța-București), unde se circulă în ambele sensuri pe sectorul cuprins între kilometrii 144+250 metri – 146+883 metri.

Până la data de 08.10.2021, pe Autostrada A1 pe sensul Sibiu – Deva, la kilometrul 353, este restricționată circulația pe prima bandă și pe cea de urgență, pentru efectuarea de reparații la rosturile de dilatație.

Circulația este restricționată pe o bandă pe DN 1 Brașov – Ploiești, la kilometrul 140+800 metri, la ieșirea din stațiunea Predeal, județul Brașov, în zona pasajului la calea ferată, pentru efectuarea lucrărilor de refacere a structurii rutiere de pe pod, traficul fiind dirijat prin semafoare.

Rute alternative care pot fi accesate pentru evitarea aglomerației:

– DN 1A – Ploiești – Cheia – Săcele – Brașov

– DN 73 – Pitești – Câmpulung – Bran – Brașov.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.