INFOTRAFIC. Situația traficului rutier pe drumurile naționale și autostrăzi

0
124
Trafic rutier pe autostrada. FOTO Focus Press

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, joi, 2 decembrie a.c., la orele dimineații, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Este semnalată ceață pe mai multe artere rutiere din județul Harghita, vizibilitatea fiind scăzută sub 150-200 de metri.

Se circulă în condiții de iarnă, fără depuneri pe carosabil, în județele Maramureș: DN 18-Pasul Gutâi, Bistrița-Năsăud: DN 17-Pasul Tihuța, Gorj: DN 67C-Rânca și Harghita: DN 13B-Bucin.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București – Ploiești, dar și DN 1 Ploiești – Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu valori normale de trafic.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, începând din zona localității Ciorogârla, județul Ilfov. Trafic intens este și pe DN  4, pe sensul de intrare în București, în loc. Popești-Leordeni, dar și pe Centura Capitalei, în localitățile Domnești, Bragadiru și Berceni.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.