Infracțiuni depistate de polițiști, pe drumurile publice

0
174
Foto: arhiva

Polițiști din cadrul Poliției muniicpiului Medgidia au identificat, luni, 28 septembrie, un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe strada Independenței din municipiul Medgidia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot pe 28 septembrie, în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe strada Constantin Bobescu din municipiul Constanța, având plăcuțele cu numere de înmatriculare expirate. Totodată, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Câteva zile mai târziu, mai exact în jurul orei 22.50, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Alba Iulia din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În toate aceste cauze au fost întocmite dosare penale.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.