Infractori în trafic, depistați de polițiști: unul cu permisul suspendat, altul beat și unul fără permis

0
962
Mai mulți conducători auto au fost trași pe dreapta. FOTO Cătălin SCHIPOR

Polițiștii constănțeni se confruntă zilnic cu noi cazuri în care unii concetățeni de-ai noștri se încumetă să se urce la volan și să conducă pe drumurile publice, fără a avea acest drept sau cu încălcarea unor reguli de circulație, crezând că nu vor fi prinși.

La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 16.20, patrula mixtă, formată din polițist din cadrul Secției 4 și jandarm al G.J.M. Tomis, a identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 16.40, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autoturism pe strada 1 Mai din comuna Castelu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 02.50, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dimitrie Bolintineanu din comuna 23 August, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.