Înfrângere la limită pentru Gloria Albești

0
222

Gloria Albești a pierdut la limită restanța din etapa a VIII-a a Ligii a 3-a, Seria 3, contra celor de la Mostiștea Ulmu, disputată miercuri pe teren propriu.

Decimată de Covid-19, 8 jucători și antrenorul Ionel Melenco sunt izolați din cauza coronavirusului, Gloria Albești a început cu frâna de mână trasă. Ulmu a avut 2 ocazii mari în primele 15 minute, pentru a dezghețat tabela prin lovitura de cap a fundașului Dinu din minutul 27.

Gloria a preluat apoi conducerea meciului și a presat pentru a obține egalarea dar Remus Ștefan și Robert Pîslaru nu au găsit drumul spre gol. Ulmu a ratat șansa golului doi chiar la ultima fază când nu a putut finaliza un contraatac doi contra unu. S-a încheiat 0 la 1 la capătul unui meci de luptă, cu mult peste nivelul Ligii a 3-a.

“În ciuda faptului că am pierdut eu îi felicit pe băieți. A fost o situație specială, a trebuit să și înregimentăm mai mulți jucători pentru a avea un minim de jucători pe foaia de joc. Vali Dumitrică și Cornel Ciobanu, care au fost titulari, au jucat chiar bine. Ne vom reveni din seria asta proastă. Eu sper chiar în week-end când jucăm în deplasare cu Agricola Borcea”, a declarat președintele Gloriei Albești, Irinel Resmeriță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.