Internet prin Wi-Fi gratuit în Mihail Kogălniceanu

0
25
Anca Belu
Știați că? Locuitorii comunei Mihail Kogălniceanu au, începând din luna iulie, un motiv în plus să considere că localitatea lor este una într-adevăr europeană. Pe lângă lucrările pe care autoritățile publice locale le desfășoară în localitate, fie că vorbim despre asfaltări sau construcția de noi  instituții de utilitate publică, de astăzi cei care locuiesc în Mihail Kogălniceanu beneficiează de Internet prin Wi-Fi GRATUIT!

Demersurile au fost demarate de mai bine de un an, dar acum s-au concretizat într-un proiect palpabil. Această realizare vine în întâmpinarea programului propus de actuală administraţie în campania electorală, cu impact deosebit asupra accesului la informaţie, socializării şi, nu în ultimul rând, a unei legături permanente între primărie şi cetăţeni.

„Continuăm procesul de modernizare a localităţii Mihail Koganiceanu, prin preocuparea pentru accesul la informaţie, prin îmbunătăţirea şi eficientizarea dialogului între cetăţeni şi autorităţile locale, prin dezvoltarea suportului pentru monitorizarea permanentă şi optimă a localităţii, având impact direct asupra siguranţei cetăţenilor comunei. Sper că prin intermediul acestei reţele wi-fi să îmbunătăţim relaţia dintre primărie şi cetăţeni, punând bazele unui dialog constructiv pentru ambele părţi“, a adăugat primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.