INTERVIU cu Mihaela Andrei, consilier local PNL: Cu ce ar începe PNL guvernarea Constanţei

0
1606

Alegerile locale aproape că bat la ușă, fiind preconizate în luna septembrie, pe data de 27 a anului curent. Despre administrația locală a municipiului Constanța am discutat în cadrul unui interviu Focus Press cu un reprezentant al opoziției, consilierul local municipal liberal Mihaela Andrei.

În cadrul discuției aceasta a atins problemele cu care se confruntă municipiul, de la betoane, care „înghit” orașul, până la termoficare și țevile ruginite de sub pământ, care, spune consilierul local, reprezintă cea mai mare problemă, ce necesitate o rezolvare urgentă.

”O administrație liberală, de asta are nevoie Constanța, iar noi am începe prin a scoate țevile vechi de sub pământ. Trebuie rezolvată problema termoficării, pentru că degeaba asfaltezi, cum domnul primar a semnat un proiect de reamenajare a bulevardelor, nu poți reamenaja bulevardele principale și apoi să ciuruiești orașul ca să schimbi țevile, pentru că noi în fiecare iarnă avem găuri în asfalt pentru că se sparg conductele. Este un proiect prioritar pentru Constanța”, a spus Mihaela Andrei.

Liberala a criticat şi brusca preocupare a administraţiei locale de a pune plante în intersecţii, „pe bani mulţi”, dar care arată, în opinia liberalei, ca nişte „verze”.

Referindu-se la proiecte, Mihaela Andrei a ţinut să sublinieze că iniţiativa sa, de reabilitare a scărilor de la Modern, a fost însuşită de primarul Decebal Făgădău. Mai exact, spune Mihaela Andrei, ea a iniţiat proiectul, iar în şedinţa de consiliu a constatat că la iniţiator a apărut numele primarului.

În altă ordine de idei, Mihaela Andrei a specificat faptul că, de această dată, Partidul Național Liberal are cel mai bun candidat pentru funcția de primar al municipiului Constanța – şi anume Vergil Chițac.

Declarații complete: în materialul VIDEO!

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.