Întreceri, concursuri și premii-supriză pentru copii, la Constanța

0
60

Pentru că vremea este frumoasă, sâmbătă, 5 iunie a.c., copiii sunt așteptați la o serie de activități în aer liber prilejuite de „Cupa 1 Iunie“, eveniment care a fost reprogramat, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

De la ora 11.00, pe stadionul din cadrul Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi“ se va desfășura crosul pentru copii. Cei care doresc să participe la competiție se pot înscrie la fața locului.

Tot de la ora 11.00, în Piațeta Perla din Mamaia, cei mici se pot bucura de momente artistice, jocuri pe plaja din fața Radio Constanța, concursuri și întreceri de baschet în familie, demonstrații de zumba, aerobic și dans sportiv, curse de alergat cu cărucioare pentru copii și cărucioare de cumpărături.

Începând cu ora 16.00, elevii de performanță de la L.P.S „Nicolae Rotaru“ Constanța vor susține un curs de caiac la Baza Nautică din Parcul Tăbăcărie.

Pentru fiecare activitate sportivă în parte vor fi oferite premii surpriză.

Activitățile sunt organizate de Primăria Municipiului Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanța și Facultatea de Educație Fizică și Sport, în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța, Direcția de Sănătate Publică Constanța, Crucea Roșie Română – Filiala Constanța, Palatul Copiilor Constanța, C.S.S.1 Constanța, B.C. Athletic Constanța și cu sprijinul Auchan Vivo, Decathlon și Catena.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.