„Invazie“ de șoferi beți pe șoselele din județul Tulcea

0
1938
Șoferii au fost testați cu etilotestul. FOTO: Cătălin Schipor

Pentru câțiva tulceni, începutul de an a debutat cu petreceri și mult alcool, dar și cu o întâlnire cu poliția. S-au făcut teste cu aparatul Drager și s-au întocmit dosare penale.

În prima zi a anuluim, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Slava Cercheză  au depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Slava Cercheză, în timp ce conducea un auto pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A doua zi, pe 2 ianuarie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihai Bravu au depistat un bărbat din comuna Mihai Bravu, în timp ce conducea un auto pe DJ 229, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Topolog au depistat în data de 3 ianuarie un bărbat de 62 de ani, din comuna Topolog, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza localității Făgărașu Nou, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.