Investiții în Mamaia Nord și Mamaia Sat: două societăți administrate de aceeași persoană solicită acordul pentru supraetajarea a două imobile

0
324

În nordul litoralului românesc continuă să apară construcții noi, având în vedere cererea mare de cazare din ultimii ani. Tocmai din acest motiv piața imobiliară înregistrează o creștere în ceea ce privește investițiile.

Exemple avem în Mamaia Nord și Mamaia Sat, unde Adriana Mitriș intenționează să supraetajeze investițiile în curs de execuție cu încă un etaj pentru ambele imobile, iar Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, decizia instituției abilitată de mediu fiind pozitivă, nefiind necesară efectuarea evaluării asupra mediului în ceea ce privește ambele investiții. Cele două societăți prin care se vor concretiza aceste investiții sunt Ramisia Lux Invest S.R.L. și Unem Soluții S.R.L..

Investiții imobiliare în Mamaia Nord și Mamaia Sat

Adriana Mitriș dorește să supraetajeze proiectul aflat în derulare în Mamaia Nord, orașul Năvodari, propus a fi amplasat pe strada T7 , f.n., parcela A216/3/6/2, nr. cad. 883. Proiectul inițial prevedea: ”Construire imobil de locuințe colective P+4 Etaje”, prin societatea Ramisia Lux Invest SRL. Aceasta a fost înființată șa data de 25 iunie 2014, având sediul pe strada T1 66 din orașul Năvodari. Unic administrator și asociat este Adriana Mitriș. Cifra de afaceri înregistrată în anul 2020 a fost de 2.942.651 lei, iar datoriile s-au ridicat la suma de 7.788.510 lei. Societatea are doar un angajat.

Pe de cealaltă parte, în Mamaia Sat aceasta intenționează să edifice un imobil, prin societatea Unem Soluții S.R.L., de cinci etaje, deși proiectul inițial prevedea tot un regim de înălțime de P+4 Etaje. Amplasamentul este situat în zona Mamaia Sat, strada M17, parcela 166/46, lot 1, 2.

Societatea Unem Soluții S.R.L. a fost înființată tot în anul 2014, iar unic administrator și asociat este Adriana Mitriș. În anul 2020 societatea aceasta raporta o cifră de afaceri de 3.473  lei și datorii de 4.547.305 lei .

Proiectele deciziei de încadrare şi motivele ce le fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, strada Unirii, numărul 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.

Comentariile, observațiile sau propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 08.07.2021, în termen de 10 zile.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.