Investiții noi în zona Cazino din stațiunea Mamaia: o terasă se supraetajează

0
908
Proiectul viitoarei construcții

În stațiunea Mamaia cea mai cunoscută zonă este cea de la Cazino, acolo fiind și monumentul arhitectural Ansamblul Casino-Mamaia, construit în 1935 și proiectat de arhitectul Victor Gheorghe Stephanescu. Astfel, mulți ani la rând a fost epicentrul distracției, asta până când zona de nord a stațiunii a luat amploare. Cu toate acestea, la Cazino sunt multe terase, dar și unități de cazare. Cea mai nouă investiție din zonă vizează o reconfigurare a unei terase și construirea unui imobil de două etaje.

Societatea SC.DANADI.SRL este cea care dorește să facă investiții în zonă, iar constănțenii sunt invitați sî își dea cu părerea referitor la proiectul „Anunț de consultare asupra propunerilor preliminare plan urbanistic de detaliu imobil P+1-2E – alimentație publică și cazare”. Terenul pe care se propune investiția are 526 mp, iar în momentul actua în locul cu pricina funcționează terasa „Casa Românească”. Terasa este deținută de aceeași societate. Cei care au propuneri, sugestii sau observații le pot depune pe siteul Primăriei Constanța până la data de 18.07.2020.

SC.DANADI.SRL a fost înființată în 1994, iar asociat unic și administrator este Ticu Mădălin Mihai. Ticu mai deține și hotelul Splendid situat tot în stațiunea Mamaia.

Proiectul 3D al viitoarei construcții

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.