Investiții pe litoral: se va construi un hotel de trei etaje, la Eforie Nord

0
85

Sezonul estival este pe cale să înceapă, iar cum incidența infectărilor cu virusului Sars-Cov-2 se află într-o continuă scădere, precum și campania de imunizare care decurge foarte bine, turiștii sunt așteptați pe plaja de la malul Mării Negre.

Fie că vorbim despre nordul litoralului sau sudul litoralului, unitățile de cazare sunt pregătite. Mai mult, se construiește de zor în județul Constanța, acolo unde unitățile administrativ teritoriale au fost înzestrate cu sectoare de plajă și nisip.

Mai multe investiții sunt puse la cale în sudul litoralului, ca de exemplu la Eforie Nord. Aici, o societate intenționează să edifice un hotel cu regim de înălțime de D+P+3 Etaje+ Tc și împrejmuire teren, fiind vorba despre SC Soft 92 SRL. Amplasamentul este situat pe Aleea Belona- Vraja Mării-Braseria Solero, în Eforie Nord. În acest sens, a fost depus la Agenția pentru protecția Mediului (APM) Constanța un memoriu de prezentare a proiectului.

Terenul pe care se dorește realizarea proiectului are suprafața totală de 874 mp și se află în proprietatea SC Soft 92 SRL. Conform Certificatului de Urbanism cu numărul 386/05.11.2020, destinația terenului stabilită prin planurile de urbanism și amenajare a teritoriului aprobate este: turism, agrement, spații verzi, iar folosirea actuală a terenului este de curți- construcții.

Tema de proiectare prevede realizarea unui imobil cu funcțiunea de principală de hotel, cu regim de înălțime D+P+3E+Tc. Se propune o arhitectură modernă, cu finisaje fine, clădirea va respecta toate condiționările de ordin urbanistic stabilite de regulamentele și legile în vigoare pentru zona respectivă.

La demisolul imobilului se va realiza parcarea cu 17 locuri. La etajele I, II și III se vor realiza 16 camere de cazare, a câte două locuri, cu baie principală și hol de acces, casa scării cu lift. Peste etajul III va fi realizată terasă circulară, unde se va amenaja un spațiu verde cu suprafața de 440 mp.

Societatea Soft 92 SRL a fost înființată la data de 19 august 1992, cu sediul pe strada Prof. Gheorghe Murgoci din municipiul Constanța. Asociații societății sunt Vasile Ghemuș, cu 75% din capitalul social și Elisabeta Ghemuș, cu 25% din capitalul social. Elisabeta Ghemuş mai este asociată în Soft 92 SRL şi Microsoft Computer SRL (radiată), iar în anul 2018 s-a retras din societatea Sunny Beach Holidays SRL.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.