Medicul Ioan Tofolean va fi noul manager al Spitalului Judeţean Constanţa

1
2305

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, s-a întâlnit cu ministrul Sănătăţii, iar decizia în privinţa Spitalului Clinic Judeţean “Sfântul Apostol Andrei” a fost luată!

Noul manager al Spitalului Judeţean Constanţa va fi prof.univ.dr. Ioan Tiberiu Tofolean. Medicul Tofolean a mai fost manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța în 2005 și medic-șef al Secției Clinice de Gastroenterologie.

Deocamdată este o discuție. Momentan nu sunt lucrurile definitivate. Azi-dimineață am avut o discuție și în principiu am fost de acord”, a declarat, pentru Focus Press, prof.univ.dr. Ioan Tiberiu Tofolean, medic gastroenterolog, specializat în ecografie. Medicul chirurg Cătălin Nicolae Grasa va mai fi manager al Spitalul Clinic Judeţean “Sf. Apostol Andrei” până în data de 12 noiembrie, atunci când îi va expira contractul de management. În locul său va fi numit dr. Tofolean. Precizăm că dr. Grasa a fost numit în funcţie în anul 2016.  

Este posibil să fie o schimbare la nivel de conducere pentru că pe 12 noiembrie este ultima mea zi de contract. După aceea poate să vină o echipă nouă. Apoi voi face ce am făcut și până acum și anume chirurgie”, a declarat dr. Cătălin Grasa.

Medicul Marius Dragoș Prazaru, iniţial vehiculat ca manager, va fi şi el în conducerea spitalului, pe post de director medical, a precizat, pentru Focus Press, preşedintele CJC, Mihai Lupu.

A.C., A.V.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.