Ion Dușu investește în modernizarea ansamblului hotelier din Neptun

0
1689
foto: litoralulromanesc.ro

Stațiunea Neptun a fost timp de mulți ani perla litoralului românesc, însă a fost și lăsată în paragină după căderea comunismului. Însă, de ceva timp au început investițiile în stațiune, iar proprietarii de hoteluri fac și ei, la rândul lor, modernizări la unitățile de cazare pe care le dețin.

Familia Dușu, cea care deține un complex hotelier, a decis că este momentul să investească în reabilitarea și extinderea hotelului Sulina. Astfel, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Modernizare ansamblu hotelier existent prin: supraetajare, extindere, recompartimentare, construire balcoane si terase exterioare, refatadizare, extindere piscină, amenajare locuri de joacă pentru copii, spatii verzi, teren de sport si parcări exterioare pentru mărirea gradului de confort turistic”, amplasat în municipiul Mangalia, stațiunea Neptun, hotel Sulina, titular: SULINA ESTIVAL 2002 S.A. prin reprezentant Dușu Ion.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța: municipiul Constanta, strada Unirii nr. 23 şi la adresa titularului SULINA ESTIVAL 2002 S.A. la hotel Sulina, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Compania Sulina Estival 2002 cuprinde hotelurile “2D Sulina”, “2D Dobrogea”, “2D Delta” și “2D Traian”. Cele 4 unități de cazare, din stațiunea Neptun, au fost achiziționate în anul 2002, prin licitație publică, de către SC “Celco” SA, renumita fabrică de BCA din Constanța, deținută de verii Nicolae și Ion Dușu.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.