Ionuț Budi reconfigurează clubul din Mamaia: VIDEO!

1
1953

În stațiunea Mamaia se lucrează la foc continuu. Operatorii economici vor să redeschisă cât mai repede pentru că deja au pierdut cam o lună față de anii trecuți. Dacă magazinele alimentare, magazinele de haine sau jucării și terasele sunt pregătite să întâmpine turiștii și constănțenii, patronii de cluburi din Mamaia încă nu au deschis pentru că legea nu le permite deocamdată. Cu toate acestea, unii dintre ei și-au regândit businessul, așa cum au făcut și patronii clubului LUV, Tania și Ionuț Budi.

Tania Budi și fratele ei, Ionuț Budi, dețin de mai mulți ani clubul LUV, care are două sedii, unul în orașul Constanța în zona Dacia și unul în stațiunea Mamaia lângă restaurantul Melody. Până se dumiresc autoritățile cum e cu măsurile, Ionuț Budi a decis că este momentul să reconfigureze schema clubului din Mamaia și să îl transforme într-o terasă pentru a putea deschide cât mai curând. În plus, tot în locația vechiului club, în acest an va deschide și un bistro.

„Toate lucrurile cred că trebuie regândite după perioada asta de nefuncționare și de secetă economică și atunci nu numai noi patronii trebuie să ne revenim, dar și aganjații trebuie să înceapă să câștige și ei niște bani. Șomajul tehnic a fost bun pentru angajați, dar a fost o sursă de venit insuficientă. Astfel, noi am gândit că trebuie să facem ceva să dăm drumul. Poate nu se va ajunge cum era înainte, dar măcar puțin să redeschidem apetitul oamenilor pentru distracție. Am gândit totul ca să putem fucționa ca și o terasă și am reconfigurat toată schema de funcționare a clubului. Față de anii trecuți, acum o să avem toată fațada deschisă și ca o activitate complementară vom deschide și un bistro sun formă de takeaway”, a precizat patronul clubului LUV, Ionuț Budi.

Totodată, frații Budi dețin și o cafenea într-un centrul commercial din oraș, pe care au deschis-o la 1 Iunie, atunci când au fost ridicate mai multe măsuri.

Mai multe puteți urmări în materialul VIDEO!

Mihaela GIUGLEA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.