Iorguş, promisiuni electorale: despăgubiri pentru cei cu garaje demolate şi vouchere de 500 de euro pentru pensionari

0
1423

Zanfir Iorguș a fost prezentat marţi, în cadrul unei conferinte de presă, drept candidatul PSD-ALDE-PNȚCD la Primăria Mangalia.

Odată cu această confirmare a candidaturii sale, Iorguș a început să își prezinte toate proiectele de campanie, printre care și despăgubirea proprietarilor de garaje demolate. Amintim că aceste garaje au fost demolate la iniţiativa acualului primar, Cristian Radu, care declara că ele sunt construcţii ilegale, abuzive şi că unul dintre garajele demolate ar fi aparţinut chiar lui Iorguş.
Revenind la declaraţiile lui Iorguș acesta a amintit că în mandatele sale de primar au fost organizate evenimente culturale care nu mai au loc acum. De asemenea, el a promis construcția de locuințe pentru tinerii din Mangalia, construcția unei grădinițe și a unei creșe. El a afirmat că în momentul de față Mangalia este “bolnavă, “în colaps”.

O altă promisiune electorală a lui Iorguş este acordarea unor vouchere în valoare de 500 de euro pentru pensionarii cu pensii mai mici de 1.500 de lei pe lună. Dinaceşti bani, pensionarii ar urma să îşi cumpere medicamente sau alimente.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.