IPJ Constanța scoate la concurs mai multe posturi de ofițeri și agenți de poliție, inclusiv pentru Poliția Animalelor

0
808
Sediul IPJ Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a scos la concurs mai multe posturi, din sursă externă dar și din sursă internă, pentru ofițeri și agenți de poliție. Examenele vor avea loc în ianuarie 2021.

Mai multe anunțuri au fost postate pe pagina oficială a IPJ Constanța, la rubrica “Cariere”, astfel încât persoanele interesate se pot documenta în această privință direct pe site. Potrivit anunțurilor publicate, este nevoie de un ofițer și trei agenți pentru Poliția Animalelor și două posturi de ofițeri de poliție – medici veterinari.

De asemenea, este nevoie de 18 ofițeri de poliție, pentru “investigații criminale“, de data aceasta cu încadrare din sursă internă, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor de poliţie care îndeplinesc condiţiile legale. Totodată, IPJ Constanța scoate la concurs patru posturi vacante de ofițeri de poliție, cu specializarea “investigații criminale economice“, plus patru posturi de ofițeri petru “ordine publică“. Mai sunt vacante și alte două posturi de ofițeri pentru Serviciul Rutier și încă două posturi pentru “resurse umane“. Toate aceste posturi au fost scoase la concurs, iar examenele pentru ocuparea acestora vor fi susținute pe data de 23 ianuarie 2021.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.