Jaf la o bancă aflată vizavi de sediul Poliției Române

0
243

Un bărbat a furat 10.000 de lei dintr-o agenţie BRD, după ce a amenințat casiera prin intermediul unui bilet. Aceasta nu a acţionat butonul de panică şi i-a dat bărbatului toţi banii din sertar.

Un bărbat a jefuit, marți dimineață, ora 10.00, o sucursală a BRD din Sectorul 2 al Capitalei. Aceasta este deschisă pe B-dul Ștefan cel Mare din București, vizavi de sediul Inspectoratului General al Poliției Române.

Poliția a fost anunțată printr-un apel la 112 că, în sediul băncii, a pătruns un bărbat care a amenințat una dintre casierie și a reușit sustragerea sumei de 10.000 de lei. Acesta a reușit să fugă înainte de declanșarea sistemului de alertare, prin acționarea butonului de panică.

El a amenințat casiera prin intermediul unui bilet de hârtie, pe care era scris „Ai 10 secunde să scoţi banii din sertar. Dacă te conformez ajungi acasă cu bine. Dacă faci un pas greşit te tai“.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, în vederea identificării bărbatului şi recuperării prejudiciului.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.