Jandarm al Grupării Mobile „Tomis“, medaliat de către Președintele României cu prilejul Zilei Naționale a României

0
136
Târsână Daniel, a fost recompensat de către Președintele României cu Medalia Bărbăție și Credință, clasa a III- a, cu însemn pentru militari

Cu prilejul Zilei Naţionale a României – 1 decembrie 2021, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis” Constanța a fost desfășurată astăzi o activitate festivă.

În cadrul acestui eveniment, comandantul unității, colonel Dima Constantin l-a felicitat pe domnul plutonier adjutant Târsână Daniel, care a fost recompensat de către Președintele României cu Medalia Bărbăție și Credință, clasa a III- a, cu însemn pentru militari. Jandarmul a găsit în data de 6 iulie , pe strada Ogorului din Năvodari o agendă, în interiorul căreia se aflau 1500 de euro, bani pe care, i-a înapoiat proprietarei după ce a identificat-o.

Totodată, 16 jandarmi au fost avansaţi în grad ( 2 ofițeri și 14 subofițeri), toţi înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru modul exemplar în care și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu.

După prezentarea Ordinelor de înaintare în grad, colonelul Dima Constantin – comandantul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța a înmânat noile grade militare colegilor recompensați.

Comanda unității a transmis sincere felicitări celor avansați și le dorește succes în activitatea viitoare, în slujba Jandarmeriei și a cetățenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.