Jandarmii au găsit droguri ascunse în pâine, la centrul de carantinare din Ilfov

0
1143

sursa foto: Facebook/ Jandarmeria Romana

Jandarmii din Ilfov au avut parte de o “surpriză” în timpul unei misiuni. Aceștia monitorizau un centru de carantină, moment în care un bărbat s-a apropiat cu o pungă de culoare închisă, în mână, sub pretextul că i-a adus de mâncare nepotului ce se afla la centrul respectiv. În momentul în care plutonierul ce se afla de tură i-a cerut să îi verifice punga, a găsit în pâine niște seringi și droguri.

Pe pagina de socializare a Jandarmiei Române a fost scrisă următoarea postare:

“În timp ce se afla în tură, având ca misiune monitorizarea unui centru de carantină, plutonierul G.A, angajat al Jandarmeriei Ilfov, a observat apropiindu-se de poarta de acces în centru, un bărbat între două vârste, cu o pungă de culoare închisă în mână.

– Bună ziua! Vă putem ajuta cu ceva? i se adresează jandarmul.

-Bună ziua! Ă… Am venit la nepotul meu să-i aduc un cadou și câteva alimente.

-O ocazie specială sau…?

-Da, tocmai s-a întors în țară și are nevoie de câteva lucruri! Ăăăă…nimicuri, dulciuri, pâine…

-Ne puteți arăta ce aveți în sacoșă?

-Nu cred că e cazul, sunt doar niște alimente, pâine, d-ale gurii. Să nu se strice dacă le scot!

-Totuși, vă rugăm, faceți un efort și scoateți ce aveți în pungă! Trebuie să ne asigurăm că totul este în regulă, insistă subofițerul.

La control, bănuiala jandarmului că bărbatul ascunde ceva s-a confirmat. În pungă era într-adevăr pâine, însă cu o ‘’făină mai specială’’. Din păcate, în urma acestei isprăvi, pe lângă nepot și unchiul riscă să ajungă într-un fel de carantină, la‘’răcoare’’.

Dacă vă întrebați cum a intuit jandarmul că punga unchiului ascunde surprize, vă spunem doar că atunci când ajungi să ai sute de misiuni executate în cei peste 20 de ani în care zi și noapte te-ai aflat la datorie – deseori, nu în cele mai prietenoase medii – reușești, uneori, să știi și să înțelegi ceea ce se află dincolo de ce se vede și de ce ți se spune!”, au scris pe pagina de Facebook.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.