Jandarmii constănțeni au cules mugurii din buzunarele unor vamaioți

0
185
Marfa suspectă găsită de jandarmi. FOTO GJM Tomis

 Jandarmii Grupării Mobile „Tomis“ au surprins în Vama Veche șapte persoane care aveau asupra lor un cântar electronic de precizie, o pipă, trei aparate de mărunţit, 7 plicuri autosigilante (din care trei cu substanță sub formă de muguri, două cu substanță solidă sub formă de ciuperci, unul cu substanță sub formă de cristal de culoare cenușie și altul de culoare albă), cinci țigarete confecționate artizanal și un plic autosigilant  cu mai multe pastile hexagonale de culoare roz.

În perioada 16-19 iulie, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de menține și asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Vama Veche, au surprins șapte persoane cu vârste cuprinse între 15-35 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale – jointuri. La vederea militarilor, acestea au devenit agitate și au schimbat direcția de mers.  

Asupra lor, în urma percheziției corporale, jandarmii au mai găsit un cântar electronic de precizie, o pipă, trei aparate de mărunţit tip  grinder, 7 plicuri autosigilante (din care trei cu substanță sub formă de muguri, două cu substanță solidă sub formă de ciuperci, unul cu substanță sub formă de cristal de culoare cenușie și altul de culoare albă), cinci țigarete confecționate artizanal și un plic autosigilant cu mai multe pastile hexagonale de culoare roz.

Pliculeţele autosigilante, aparatele de mărunţit, pliculețele, foliile şi jointurile găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.