Jandarmii constănțeni verifică purtarea măștii în trenuri

0
259

În ultimele trei zile, jandarmii Grupării Mobile Constanța au venit în sprijinul colegilor de la Poliția Transporturi și au desfășurat mai multe acțiuni în trenurile de pe ruta Constanța – București, pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului COVID-19.

Jandarmii Grupării Mobile Constanța au controlat, ieri, 17.10.2020, opt garnituri de tren și au sancționat, pentru început, cu avertisment, cinci călători care nu purtau măști. Pentru continuarea călătoriei în siguranță, le-au oferit acestora măști de protecție.

„Majoritatea călătorilor au înțeles că, purtând masca, ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru. NU UITAȚI: purtați mască în spații închise, păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile. Respectați indicațiile din magazine și regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități, pentru a vă proteja! Informați-vă doar din surse oficiale!“, au transmis reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis“ Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.