Jandarmii din cadrul IJJ Constanța au donat pentru a susține tratamentul la domiciliu al copiilor bolnavi de cancer

0
1074

Dincolo de ținutele care impun respect, jandarmii sunt tot oameni și chiar unii cu inimă mare. Se mobilizează de fiecare dată când este nevoie de ajutor, fie că este vorba de donat sânge, să dea la lopată zăpada, să strângă alimente pentru familiile afectate de sărăcie sau calamități sau să planteze copaci.

De la debutul pandemiei, Asociația „Dăruieşte Aripi”, pe lângă efortul depus de a asigura spitalelor cele necesare, atât pentru personalul medical cât și pentru pacienți, s-a luptat să asigure continuitate pentru tratamentul la domiciliu al copiilor bolnavi de cancer din Dobrogea.

Deplasarea la domiciliu a medicilor scuteşte de traume micuţii care au nevoie de consult de specialitate şi tratament ce poate fi făcut şi fără prezenţa în vreo unitate medicală. Toate acestea antrenează costuri și fiecare ban donat, indiferent de sumă contribuie la asigurarea tratamentului pentru acești copii.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au fost printre cei care s-au mobilizat și au strâns bani pentru a susține această cauză.

„Am aflat despre acest proiect umanitar din mass-media. Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța s-au implicat de-a lungul timpului în diverse activități și acțiuni organizate pentru a sprijini pe cei aflați în nevoie. Și de această dată ne-am gândit că nu putem sta deoparte și am decis să să participăm și noi la acest demers binevenit, în sprijinul micuților care au atâta nevoie de ajutor. Felicitări celor care au organizat acest proiect!“, a transmis lt. col. Răzvan Puiu, purtătorul de cuvânt al IJJ Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.