Jandarmii tulceni au intervenit la un scandal izbucnit într-o farmacie din municipiu

0
245
Jandarmii au intervenit în urma apelului 112. FOTO Cătălin SCHIPOR

O farmacistă a fost rănită ușor după ce un client recalcitrant a făcut scandal în farmacie și a distrus un panou de protecție. Acesta i-a adus acesteia și altor clienți prezenți, injurii și amenințări.

Incidentul a avut loc în cartierul Neptun din municipul Tulcea, jandarmii fiind solicitați prin 112 de către o farmacistă care le-a spus că un bărbat provoacă scandal şi trage de uşile magazinelor din apropiere.

Jandarmii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat apelanta, care a declarat faptul că, în timp ce îşi desfăşura serviciul în cadrul farmaciei, a intrat un bărbat, care, pe fondul consumului de alcool, a început să îi adreseze injurii şi ameninţări. Apoi într-un exces de furie, a lovit panoul de protecţie împotriva riscului de contaminare cu virusul SARS-CoV-2 care s-a spart, o bucată din acesta lovind-o pe femeie în zona gâtului.

Bărbatul a ieşit în fugă din incinta farmaciei, însă a continuat cu injuriile şi ameninţările la adresa persoanelor care aşteptau să intre în unitatea sanitară.

În urma verificărilor efectuate cu ajutorul camerelor de supraveghere, jandarmii l-au identificat pe bărbatul în cauză pe strada Eternităţii. Acesta a declarat faptul că a dorit să îşi cumpere un produs de la farmacie, însă nu a vrut să îşi aştepte rândul ca ceilalţi clienţi şi din această cauză, farmacista nu a dorit să-l servească, motiv pentru care a devenit agresiv şi a spart panoul de protecţie.

În urma acestora, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.